Påske cupcakes – Skønne makron muffins med chokolade frosting

Påske cupcakes – Skønne makron muffins med chokolade frosting

Vi kender alle de helt originale, klassiske makron muffins, der vækker søde barndomsminder hos i hvert fald mig. her er de toppet med en lækker, fløjlsblød kakao smørcreme, usaltede pistaciekerner og fine farvede påskeæg. Kagerne kan sagtens nydes uden kakao smørcremen, men den intense kakaosmag gør noget godt for de søde lidt seje muffins. 🙂

Her nydes de både af børn og voksne, og de små reder vækker stor glæde som de står på påskebordet. vil man hellere servere dem uden smørcremen kan man sagtens det, og man kan med fordel tilsætte lidt hakket chokolade og mandler i dejen – det gør dem bestemt ikke værre!

makron muffins kan sagtens fryses ned hvis ikke man spiser dem alle på en gang.

Jeg ønsker dig rigtig god bagelyst

Påske cupcakes

Mazarin cupcakes med chokolade topping

Forb. tid 10 min
Tilb. tid 15 min
Antal 15 Cupcakes

Ingredienser
  

Makron cupcakes

  • 3 Stk Æg
  • 150 G Sukker
  • 2 Tsk Vaniljesukker
  • 1 Tsk Mandelessens
  • 75 G Smeltet smør
  • 100 G Hvedemel
  • 75 G Knuste makroner

Chokolade smørcreme

  • 250 G Smør Stuetemperatur
  • En halv dåse kondenseret mælk
  • 25 G Bagekakao

Sådan gør du
 

Makron cupcakes

  • smelt smør og stil det til side, så det kan køle let
  • Bland æg, sukker, vanilje og mandelessens i en skål, og pisk til det er lyst og luftigt
  • Vend det smeltede smør i æggesnapsen
  • Si hvedemel i dejen og vend det i sammen med de knuste makroner
  • Fordel dejen i muffinforme og bag dem ved 180 grader alm. ovn i ca 20 minutter
  • Lad kagerne køle helt af før du pynter dem

Chokolade smørcreme

  • Pisk smør lyst og luftigt – det tager ca 5 minutter
  • tilføj herefter din kondenserede mælk mens du pisker, og pisk videre i yderligere 5 minutter
  • Pisk til sidst kakaopulver i. Start ved lav hastighed, så det ikke støver ud over det hele.
  • Put i en sprøjtepose og pynt dine cupcakes når de er helt afkølede

Pyntning

  • put først en lille dut smørcreme på toppen af dine cupcakes, som du så dypper i finthakkede grønne pistacienødder. Find herefter en tyl med mange små huller, du kan lave ‘’reden’’ med. Put 3-4 små æg ind i reden og server. 🙂 go’ påske
Keyword makron, makroner


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering