Kinder Maxi macarons

Kinder Maxi macarons

Okay, okay okay. De her små, søde, sprøde kager med et sejt chewy indre, er simpelthen ‘’ to die for’’

Hvis du skal prøve at lave macarons, så vil jeg virkelig anbefale at prøve denne version.

Husk du på min Instagram kan se fremgangsmåden under mit højdepunkt ‘’ kinder maxi macarons’’ 🙂

Kinder Maxi macarons

Kinder Maxi macarons

Smukke franske macarons, med fyld inspireret af de populære kinder maxi chokolader. Kort sagt, er dette varianten jeg ville vælge, hvis jeg kun måtte vælge én slags.
Forb. tid 30 min
Tilb. tid 14 min
Antal 20 Macarons

Ingredienser
  

Macaron skaller

  • 150 G Flourmelis
  • 150 G Mandelmel
  • 60 G Æggehvider
  • 15 G Kakaopulver
  • 150 G Sukker
  • 50 G Vand
  • 60 G Æggehvider

Mælkechokolade ganache

  • 200 G Mælkechokolade
  • 125 Ml Piskefløde
  • 25 G Glukosesirup
  • 1 Nip Salt

Kinder Maxi creme

  • 200 G Hvid chokolade
  • 75 G Smør
  • 175 G Kondenseret mælk

Sådan gør du
 

Macaron skaller

  • Bland mandelmel, flourmelis og 60 gram æggehvider sammen i en skål – det skal vendes sammen til du har en homogen masse. Den må gerne stå ved stuetemperatur og ‘’samle sig’’
  • Kog vand og sukker op til 117 grader i en kasserolle. Pisk de resterende æggehvider luftige og hæld den 117 grader varme sukkermasse over dine æggehvider i en tynd stråle. Hæld langs siden af din skål, så piskeriset ikke rammer din stråle. Pisk til marengsen er blank og sej. Den skal ned under 40 grader
  • Tag ca 1/3 af din marengs og vend den i din mandelmasse, for at ‘’løsne’’ den en smule. Når den er løsnet blander du den resterende marengs i. Når massen er rimelig homogen, deler du den i to.
  • Vend nu kakaopulver i den ene halvdel, og fortsæt med at vende den sammen til dejen er smidig. Dejen uden kakaopulver skal vendes til den får samme smidighed. (Det er vigtigt at din dej har den rigtige konsistens her – du kan se hvordan den skal se ud på min Instagram under højdepunktet ‘’kinder maxi macarons’’)
  • Når begge deje er klar, hælder du den ene dej i en sprøjtepose med en lille rund tyl, ned langs med siden, og den anden dej langs med den anden side. Sprøjt den ud i små cirkler på ca 3 cm i diameter på en bageplade med en teflon måtte, og bank forsigtigt bagepladen ned i bordet for at frigive luftbobler i dine macarons. Bag bundende ca 14 minutter ved 150 grader varmluft. Åben ovnen ca halvvejs i bagetiden for at lukke damp ud af ovnen.

Mælkechokolade ganache

  • varm fløde og glukosesirup op til lige under kogepunktet, og hæld den over den hakkede chokolade. Rør i midten af skålen til du har en homogen masse, og smag til med en smule salt.
  • Kom din ganache på en sprøjtepose, og læg den på køl til den er kølet helt af

Kinder Maxi creme

  • Smelt chokolade, kondenseret mælk og smør sammen i en gryde til det har samlet sig. Stil til side til den har kølet let.
  • Put cremen i en sprøjtepose og læg til side

Samling

  • Del dine bunde i to, og sprøjt en ring af chokoladeganache langs kanten på bunden af den ene halvdel
  • Fyld hullet i midten ud med kinder maxi creme, og find en top til din macaron
  • De færdige macarons kan pyntes med smeltet chokolade eller du kan lade dem være som de er. Opbevar dem i køleskabet
  • Tip: saml gerne dine macarons dagen før de skal spises, så fyld og bund får tid til at ‘’smelte’’ lidt sammen
    Velbekomme 🙂
Keyword chokolade, chokoladeganache, chokoladekage, macarons, småkage


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering