Lemoncurd – den bedste opskrift

Lemoncurd – den bedste opskrift

Lemoncurd er en skøn syrlig citroncreme, der egner sig fantastisk til meget bagværk. Den fløjlsbløde creme er efterhånden blevet fast inventar på vores morgenbord, og så er det nemt at lave!

Lemoncurd

Lemoncurd

Lemoncurd er en tyk, syrlig, frisk citroncreme der egner sig fantastisk som topping på skyr, til scones, ovenpå en kage eller som fyld i cupcakes eller flødeboller. Det er super nemt at lave – prøv opskriften her
Tilb. tid 20 min
Antal 4 Dl

Ingredienser
  

  • 5 Stk Økologiske citroner
  • 4 Stk Æg
  • 200 G Sukker
  • 100 G Smør

Sådan gør du
 

  • Pres saften fra dine citroner ned i en gryde, og tilsæt æg og sukker
  • Pisk sammen over middel varme – det er vigtigt at massen ikke kommer op og koge
  • Når du har pisket massen i et par minutter tilsætter du smør og skal fra citronerne. Fortsæt med at piske, til din masse begynder at tykne. Det kan godt tage et par minutter
  • Det er vigtigt du ikke skruer op for varmen, da for høj varmepåvirkning kan få æggene til at gryne
  • Når du har en creme der er tyknet og føles blød, tager du den af varmen og hælder den i et glas gennem en si.
  • Når lemoncurden er kølet af, er den klar til brug.
    Velbekomme!


2 thoughts on “Lemoncurd – den bedste opskrift”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering