Kinder Bueno Macarons – til dig der elsker chokolade

Kinder Bueno Macarons – til dig der elsker chokolade

Tak fordi du kigger forbi mine opskrifter 🙂

Denne opskrift har længe været efterspurgt, og nu er den her – jeg håber den falder i lige så god jord hos dig, som den gjorde hos mig og min familie.

OBS – bliv ikke bange hvis din creme ser anderledes ud, end den på billedet. jeg har efterfølgende redigeret i opskriften, så den er blevet endnu bedre – derfor er udseendet anderledes

Kinder bueno macarons

Kinder Bueno Macarons

Kinder bueno er en storhitter blandt de fleste chokolade elskere – heriblandt også mig selv. Derfor skulle min hjemmeside naturligvis indeholde en opskrift på kinder bueno macarons. Jeg håber du kommer til at elske dem lige så meget som jeg!
Forb. tid 30 min
Tilb. tid 14 min
Ret Dessert
Antal 20 Macarons

Ingredienser
  

Kinder bueno fyld

  • 75 g Bueno barer
  • 1 dl mælk
  • 50 g Nutella
  • 500 g Smør
  • 1 ds kondenseret mælk

Macaron skaller

  • 150 G Flourmelis
  • 150 G Mandelmel
  • 60 G Æggehvider
  • 15 G Kakaopulver
  • 150 G Sukker
  • 50 G Vand
  • 60 G Æggehvider

Pynt

  • 30 G Mørk og mælke chokolade

Sådan gør du
 

Kinder bueno fyld

  • Start med at lave cremen, så den kan hvile mens du bager dine skaller.
    Du starter med at blende bueno med mælk og nutella til det når en ensartet konsistens
  • Så pisker du smør til det er lyst og luftigt. (Ca 5 min)
  • Tilføj kondenseret mælk, og pisk videre til din smørcreme er let og luftig (ca 3-4 min yderligere)
  • Hæld til sidst dine blendede bueno barer i cremen og pisk endnu engang, til massen har samlet sig.
  • Glat til sidst cremen ud med en dejskraber af flere omgange i skålen, for at befri overskydende luftbobler.
  • Put cremen i en sprøjtepose og lad blive ude på køkkenbordet

Macaron skaller

  • Bland mandelmel, flourmelis og 60 gram æggehvider sammen i en skål – det skal vendes sammen til du har en homogen masse. Den må gerne stå ved stuetemperatur og ‘’samle sig’’
  • Kog vand og sukker op til 117 grader i en kasserolle. Pisk de resterende æggehvider luftige og hæld den 117 grader varme sukkermasse over dine æggehvider i en tynd stråle. Hæld langs siden af din skål, så piskeriset ikke rammer din stråle. Pisk til marengsen er blank og sej. Den skal ned under 40 grader
  • Tag ca 1/3 af din marengs og vend den i din mandelmasse, for at ‘’løsne’’ den en smule. Når den er løsnet blander du den resterende marengs i.
  • Vend nu kakaopulver i, og fortsæt med at vende den sammen til dejen er smidig og kan løbe fra din dejskraber. (Det kræver øvelse at finde den rigtige konsistens på dejen. Den må hverken være for flydende eller for fast)
  • Når dejen er klar, kommes den i en sprøjtepose med en lille rund tyl. Sprøjt den ud i små cirkler på ca 3 cm i diameter på en bageplade med en teflon måtte, og bank forsigtigt bagepladen ned i bordet for at frigive luftbobler i dine macarons. Bag bundende ca 14 minutter ved 150 grader varmluft. Åben ovnen ca halvvejs i bagetiden for at lukke overskydende damp ud af ovnen. Lad dem køle helt af, før du forsøger at fjerne dem fra bagepladen

Samling

  • Tag halvdelen af dine bunde og dyp dem i smeltet lys chokolade. Når det har sat sig laver du små tynde striber med mørk chokolade hen over for at opnå det klassiske ‘’bueno look’’
  • Sprøjt bueno cremen på bundende, og find en top der passer til. Dine macarons kan med fordel fyldes dagen inden de skal spises, så fyld og skaller får mulighed for at nå at ‘’smelte sammen’’
Keyword callebaut, chokolade, creme, ganache, hasselnød, kinder, macarons, mandelmel


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering