Hæld vand og mælk i en lille kasserolle og varm forsigtigt op til det er lillefingervarmt, og opløs gæren heri. (Må ikke være for varm, da du ellers ødelægger gærcellerne)
Kom resten af dine ingredienser i en køkkenmaskine sammen med mælk/vand blandingen, og ælt til dejen er blank og smidig. Det kan sagtens tage op mod 10 minutter.
Lad dejen hvile tildækket i ca 45 minutter
Vend dejen ud på et bord drysset med mel, og del den i boller af 100 gram. Placer bollerne i en bradepande beklædt med bagepapir, med ca 2 cm mellemrum.
Placer bradepanden i en SLUKKET, KOLD ovn, og sæt et ildfast fad i bunden, hvori du hælder kogende vand. Luk ovnlågen, og lad dem hæve i dampen i 30-35 minutter
Tag både hveder og det ildfaste fad med vand ud af ovnen, og varm ovnen op til 200 grader
Bag hvederne ved 200 grader, alm ovn i 20 minutter, eller til de er gennembagte